Evidenční číslo: MR12450
Typ: Samostatně stojící
Adresa: Luční, Lom, Most
Cena: 9 900 000Kč
9 900 000Kč

Nemovitosti

Popis nemovitosti

Představujeme k prodeji výjimečný dům o dispozici 8+1 se 3 garážemi v klidné ulici Luční v oblíbené lokalitě Lomu u Mostu. Pokud hledáte prostorný dům s velkou zahradou a případnou možností vícegeneračního bydlení nebo bydlení a podnikání je pro Vás tento dům v mnoha ohledech ideální volbou. Rodinný dům disponuje velkorysým obytným prostorem s krbem propojeným s kuchyní a přímým vstupem na terasu, na kterou plynule navazuje západně orientovaná zahrada se vzrostlou zelení, která zajišťuje naprosté soukromí. Zahrada nabízí velké množství vyžití pro děti i dospělé.

Zastavěná plocha domu činí 191 m2. V přízemí (127 m2 a 2 garáže) je vstupní chodba s technickou místností, na chodbu navazuje obytný prostor (45 m2) propojený s kuchyní značky Sykora (19 m2) a vstupem na terasu (24,5 m2) a zahradu. Za kuchyní je ještě místnost pro domácí práce, chladná spíž a vstup do garáží. Odděleně se nacházejí 2 ložnice a koupelna s toaletou a vanou. Z obytného prostoru vedou masivní schody do prvního patra (103 m2), kde nalezneme další 3 ložnice, koupelnu s toaletou, vanou a sprchovým koutem, šatnu, prostornou hernu a vstup na půdu. Všechny místnosti v domě jsou velmi vzdušné a slunné. Obě patra lze stavební úpravou oddělit a vytvořit tak 2 samostatné jednotky.

K domu náleží dva propojené pozemky o celkové ploše 2 058 m2. Zahrada je velmi udržovaná a plná vzrostlých stromů a keřů. Na zahradě je dřevěné dětské hřiště se skluzavkou a houpačkami, zahradní domek s garáží, prostorem pro grilování s krbem a patrem pro děti. V zadní části zahrady je pak víceúčelové sportovní hřiště (nutná úprava povrchu), jezírko s umělým potůčkem (aktuálně nenapuštěné) a ohniště. Zavlažování je zajištěno vrtanou studnou.

Podlahy jsou plovoucí v kombinaci s dlažbou v koupelnách a technických místnostech. Interiérové dveře jsou dřevěné. Okna plastová s dvojsklem a žaluziemi, střešní okna Velux. Garážová vrata jsou elektrická. Vytápění a ohřev vody je zajištěno plynovým kotlem Vaillant, v koupelnách je navíc podlahové elektrické topení a v hlavním obytném prostoru krb, který zvládne vytopit celý dům. Dům je napojen na všechny inženýrské sítě. Dům byl kolaudován v roce 1999 a je v dobrém udržovaném stavu odpovídajícím stáří s možností okamžitého bydlení. Případná modernizace nabízí možnost vytvořit bydlení dle aktuálních trendů za výrazně nižší náklady a čas než by si vyžádala stavba nového domu.
Více informací u uvedeného makléře 7 dní v týdnu.

Základní info

Umístění: Klidná část obce
Typ objektu: Samostatně stojící
Konstrukce: Smíšená
Adresa: Luční, Lom, Most
Cena obsahuje s provizí RK

Plochy

Plocha zastavená: 191m2
Plocha zahrady: 2058m2

Počty místností, umístění

Počet NP: 2
Typ objektu: patrový

Máte otázku?

Kde inzerujeme?