Rodinný dům 3+kk s garáží , Skršín - Dobrčice

Evidenční číslo: MR11141
Typ: Samostatně stojící
Adresa: Dobrčice, Skršín, Most
Cena: 6 450 000Kč
6 450 000Kč

Nemovitosti

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji kompletně zrekonstruovaný rodinný dům o velikosti 3+kk s pozemkem o celkové výměře 493 m2, který byl zkolaudován v roce 2021.

Dům je podsklepený (nachází se zde velká garáž a tři místnosti, kdy v jedné místnosti je umístěn bojler a elektrokotel, který slouží jako záložní zdroj vytápění). Součástí domu je i půdní prostor, který je nově zrekonstruovaný a je zde možnost vybudovat další místnost k užívání.

Vytápění je zajištěno tepelným čerpadlem a krbem, což zaručí velmi nízké měsíční náklady. Celkové náklady domu včetně elektřiny a vody činí pro dvě osoby 5000 kč.

V dolním patře domu se nachází obývací pokoj s krbem, který je průchozí do kuchyně. Dále se zde nachází koupelna s prostorným sprchovým koutem a chodba s vestavěnými skříněmi. V tomto patře dominuje kuchyňská linka i nábytek ve stejném dekoru, který byl zhotovený na míru od truhláře.

V horním patře se nachází dvě velké ložnice a chodba, ze které je umožněn přístup na půdu. V celém domě je vinylová podlaha a rolety den/noc.

Na zahradě domu se nachází zastřešená terasa o velikosti 15 m2, na kterou je umožněn přístup přímo z kuchyně a pod kterou je zřízen další úložný prostor. Nachází se zde i zapuštěný bazén o velikosti 5,5 x 3,7 x 1,2m, který má solární ohřev.

Dům se nachází v CHKO a je obklopen krásnou přírodou a lesy. Oplocení kolem domu zajišťuje maximální soukromí. Obchod, pošta a školka se nachází v těsné blízkosti (obec Lužice), která je vzdálena pouze 2 km. Volné ihned.
Prodej vč. kompletního vybavení. Možno financovat jinou nemovitostí na protiúčet (dům, byt, zahrada, garáž). Více informací u uvedeného makléře.

Základní info

Umístění: Klidná část obce
Typ objektu: Samostatně stojící
Konstrukce: Smíšená
Adresa: Dobrčice, Skršín, Most
Cena obsahuje s provizí RK

Plochy

Plocha zastavená: 71m2
Plocha zahrady: 529m2

Počty místností, umístění

Počet NP: 2
Počet PP: 1
Typ objektu: patrový

Máte otázku?

Kde inzerujeme?