Prodej rodinného domu se zahradou 1795 m2, Stroupeč okres Louny

Evidenční číslo: 10320
Typ: Samostatně stojící
Adresa: Žiželice, Louny
Cena: 5 199 000Kč
5 199 000Kč

Nemovitosti

Popis nemovitosti

Prodej rodinného domu se zahradou 1795 m2, Stroupeč okres Louny Nabízíme k prodeji dva rodinné domy se zahradou o celkové velikosti pozemku 1795 m2. Obec Stroupeč je velice klidná obec kterou obklopuje nejenom velice hezká příroda ale jako velmi hezkým doplňkem i řeka protékající nedaleko obce.

První dům s podlahovou plochou 232 m2 je v původním ale zachovalém stavu. Střechu tvoří staré bobrovky. Okna jsou zde dřevěná. Podlahy tvoří kombinace dřeva a betonu. V přízemí domu se nachází 3 pokoje, obývací pokoj, kuchyně a sociální zařízení s možností vstupu přímo na zahradu. Vytápění je zde kamny na pevná paliva. Do domu je zavedena elektřina 220/380V. Odkanalizování je svedeno do obecní kanalizace.

Druhý dům který byl původně přestavěn z bývalé stodoly jako obytný byl kompletně zrekonstruován jako obytný. Střechu tvoří tašky BRAMAC. Vytápění je zde elektrické společně s možností vytápění krbem. Je zde zavedena úplně nová elektřina, voda. Odkanalizování je do vlastního septiku. Okna jsou zde dřevěná. Podlahy jsou zde v kombinaci dlažby a dřeva. v přízemí domu se nachází sociální zařízení, kuchyně společně s obývacím pokojem a dále pak dvěma samostatnými místnostmi v podkroví domu.

Na pozemku se dále nachází velký skleník a dále pak velká garáž s vlastním vjezdem do garáže a uhelna. Dále pak velká zahrada o velikosti 819 m2 na které jsou nejenom okrasné dřeviny ale také ovocné stromy. Do obce zajíždí autobus. pro případné doplňující informace či sjednání nezávazné prohlídky volejte kdykoliv 7 dní v týdnu.

Základní info

Umístění: Centrum obce
Typ objektu: Samostatně stojící
Konstrukce: Smíšená
Adresa: Žiželice, Louny

Plochy

Plocha zastavená: 478m2

Počty místností, umístění

Počet NP: 1
Typ objektu: 1. podlaží

Vybavení objektu

Sklep

Dopravní dostupnost

Autobus

Další údaje

Zdroj vody:

Dálkový vodovod

Telekomunikace:

Satelit

Odpad, kanalizace:

Jímka, Veřejná kanalizace

Elektro:

400V, 230V

Máte otázku?

Ing. Stanislav Hradecký

+420 775999663

Kde inzerujeme?