Prodej rodinného domu, OV, 272 m2, Mělník, ulice Českolipská

Evidenční číslo: 10075
Typ: Samostatně stojící
Adresa: Mělník
Cena: 6 199 000Kč
6 199 000Kč

Nemovitosti

Popis nemovitosti

K prodeji pěkný rodinný dům o celkové ploše 830 m2 v klidné části Mělníka, ulice Českolipská. Dům je ve velmi pěkném a zachovalém stavu, IS - nové rozvody elektřiny, plynu, vody, nová přípojka na kanalizaci a vlastní studna. Dům je dispozičně - 3 pokoje, kuchyň, koupelna se sprchovým koutem a WC, předsíň, dále garáž, sklep o ploše cca 2 m2, letní kuchyň, suché WC, menší seník, 2 místnosti a pěkná udržovaná zahrada s ovocnými stromky. Dům má plastová okna, na podlahách je dlažba, střecha je v dobrém stavu a je nově vymalován. V místě veškerá občanská vybavenost - BUS, vlak, škola, školka, obchody, pošta, policie ČR, knihovna, supermarket, obchody, restaurace, služby, aj. Výborná dostupnost do Prahy či Litoměřic. Volejte makléře nemovitosti 7 dní v týdnu, prohlídky možné po domluvě, možno financovat jinou nemovitostí na protiúčet (dům, byt, zahrada, pozemek, garáž).

Mělník (německy Melnik, Mnelnik; 2. p. Mělníka/Mělníku, 6. p. Mělníce/Mělníku, s předložkami v/do v Mělníku a místně i na na Mělníku) je město a obec s rozšířenou působností ve Středočeském kraji 30 km na sever od Prahy. Leží na pravém břehu Labe naproti ústí Vltavy, historické centrum se rozkládá na vyvýšenině obtékané potokem Pšovkou. Město má přibližně 19 tisíc obyvatel.
Mělník je proslulý jako vinařské centrum, což nyní připomíná Regionální muzeum Mělník. Území dnešního města Mělník je osídleno už od neolitu. V oblasti Mělnicka se také odehrávají některé historické romány Eduarda Štorcha. Podle starších historiografických názorů byl Mělník v 9. a 10. století centrem slovanského kmene Pšovanů přibližně v místě dnešního zámku se nacházelo hradiště Pšov rodiště svaté Ludmily.

Základní info

Umístění: Klidná část obce
Typ objektu: Samostatně stojící
Konstrukce: Smíšená
Adresa: Mělník
Cena obsahuje včetně právního servisu

Plochy

Plocha zastavená: 272m2
Plocha sklepa: 3m2
Plocha zahrady: 558m2

Počty místností, umístění

Počet NP: 2
Typ objektu: patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti: G - Mimořádně nehospodárná

Vybavení objektu

Sklep, Garáž, Parkování, Zahrada

Dopravní dostupnost

MHD, Autobus, Vlak

Další údaje

Zdroj vody:

Dálkový vodovod

Odpad, kanalizace:

Veřejná kanalizace

Plyn:

Plynovod

Elektro:

230V, 400V

Máte otázku?

Kde inzerujeme?