Prodej rekreační chalupy 245m2 se zahradou 1143m2, Kamenický Šenov, okres Česká Lípa ZLEVNĚNO

Evidenční číslo: 10374
Typ: Samostatně stojící
Adresa: Kamenický Šenov, Česká Lípa
Cena: 2 600 000Kč
Poznámka k ceně: Nehradí se daň z nabytí.
2 600 000Kč

Nemovitosti

Popis nemovitosti

Nabízíme Vám k prodeji rekreační chalupu se zahradou, v osobním vlastnictví. Rodinný dům stojí v klidné, okrajové části města Kamenický Šenov, v okrese Česká Lípa.

Dům je napojený na vodovodní řad, vytápění domu zajišťují kamna na dřevo (pravidelné revize), ohřev vody zajišťuje elektrický boiler, v kuchyni je průtokový ohřívač vody, stavebně se jedná o roubenku + kámen, podlahy jsou dřevěné, na střeše je břidlice a z části eternit. Dům je částečně podsklepen.

Zastavěná plocha domu je 245m2 a disponuje 2 bytovými jednotkami:
Bytová jednotka, která se nachází v přízemí domu, je dispozičně řešena jako 2 + 1 - obývací pokoj s kuchyní + ložnice, suchá toaleta.
Byt v patře domu je dispozičně řešen jako 4kk - kuchyň je propojena s obývacím pokojem + 3 pokoje, koupelna je oddělena od toalety.

Velmi dobrá občanská vybavenost - základní a mateřská škola, několik obchodů s potravinami, restaurace, lékárna, praktický lékař, zubní a rehabilitační ordinace, kulturní dům - kde se pořádá spousta akcí jak pro dospělé, tak pro děti, městská knihovna, koupaliště, fotbalové hřiště, sportovní hala, skatepark.

Podrobnější informace u makléře.

Ve městě Kamenický Šenov se nachází sklářské muzeum a odborná sklářská škola, barokní kostel Narození svatého Jana Křtitele, národní proslulou přírodní památku Panská skála - čedičové varhany najdete v nedaleké Práchni.

Základní info

Umístění: Klidná část obce
Typ objektu: Samostatně stojící
Konstrukce: Smíšená
Adresa: Kamenický Šenov, Česká Lípa
Cena obsahuje včetně právního servisu, včetně DPH

Plochy

Plocha zastavená: 245m2

Počty místností, umístění

Počet NP: 3
Typ objektu: patrový

Vybavení objektu

Zařízeno nábytkem, Sklep

Dopravní dostupnost

Autobus

Další údaje

Zdroj vody:

Dálkový vodovod

Elektro:

230V

Máte otázku?

Kde inzerujeme?