Evidenční číslo: MR11896
Adresa: Libov, Chuderov, Ústí nad Labem
Cena: Info v RK
Info v RK

Nemovitosti

Popis nemovitosti

Vážení potenciální investoři, dovolte mi vás seznámit s mimořádnou příležitostí akvizice stavebního pozemku, situovaného v idylické vesničce Libov, jen pár kilometrů od města Chuderov. Mám tu čest nabídnout vám tento pozemek s celkovou plochou 2543 metrů čtverečních, která umožňuje výstavbu rodinného domu, doplňkových staveb a zároveň poskytuje dostatek prostoru pro rozsáhlou zahradu.

Charakter pozemku je specifický. Spočívá v kombinaci rovinaté a mírně svažité části. Tento pozemek tedy nabízí mnoho možností pro výstavbu, včetně využití svažité části pro terasovitou zahradu, zatímco rovinatá část může být ideálním místem pro výstavbu rodinného domu.

Elektřina je k pozemku již přivedena, což značně usnadňuje a urychluje proces výstavby. Nemusíte se tak obávat nákladných a zdlouhavých procedur spojených s napojením na elektrickou síť. K dispozici je také voda, která je dostupná na hranici pozemku, což znamená, že voda může být snadno a rychle připojena k vašemu budoucímu domu.

Co však opravdu vyniká na této nabídce, je již připravená projektová dokumentace pro budoucí dům. Tato dokumentace vám může ušetřit nejen čas, ale také finanční prostředky, které byste jinak museli investovat do návrhu a tvorby nového projektu. Projektová dokumentace zahrnuje všechny technické a designové detaily vašeho budoucího domu, takže se můžete pustit do výstavby bez dalších zdržení.

Nabízím vám tedy nejen atraktivní pozemek v idylické vesničce, ale také kompletní balíček služeb, který vám usnadní a zrychlí cestu k vašemu vysněnému domovu.

Základní info

Adresa: Libov, Chuderov, Ústí nad Labem
Cena obsahuje cena k jednání, včetně právního servisu, s provizí RK

Inženýrské sítě

Voda, pitná

Dopravní dostupnost

Autobus

Další údaje

Zdroj vody:

Dálkový vodovod

Elektro:

400V, 230V

Máte otázku?

Kde inzerujeme?