K pronájmu bytová jednotka 2+1 48 m2, Čsl. Armády 214, Litvínov-Hamr.

Evidenční číslo: MR12214
Typ: Řadový
Adresa: Čsl. armády, Hamr, Litvínov, Most
Cena: 9 050Kč/měs
Poznámka k ceně: Holé nájemné 9.500,-Kč + elektřina, plyn, voda a internet.
9 050Kč/měs

Nemovitosti

Popis nemovitosti

Vážení zájemci o bydlení,

dovolujeme si vám nabídnout k pronájmu byt s dispozicí 2+1 a celkovou plochou 48 m. Tento byt se nachází ve vyhledávané lokalitě, která je synonymem pro klid a pohodu. Je situován v posledním, druhém patře dobře udržovaného bytového domu. Je důležité poznamenat, že dům není vybaven výtahem, což může být pro některé z vás příležitostí k dennímu pohybu.

Předností bytu je nedávno provedená kompletní rekonstrukce, která zahrnovala modernizaci všech prostor. Byt je tak připraven k okamžitému nastěhování bez nutnosti dalších investic. V koupelně najdete přípojku na pračku, která vám umožní pohodlné vyřizování běžných domácích potřeb. Kuchyň je vybavena přípojkou na myčku, což značně usnadňuje úklid po vaření.

K bytu náleží také balkon, který poskytuje příjemný prostor pro relaxaci v teplejších měsících. Kromě toho jsou součástí nabídky dvě sklepní kóje, jež nabízí dostatek úložného prostoru pro vaše sezónní věci nebo jiné potřeby.

Je třeba zdůraznit, že byt se nachází v těsné blízkosti lesa, což je ideální pro milovníky přírody a klidu. Lokalita je skutečně tichá a nabízí perfektní útočiště od městského ruchu.

Co se týče vytápění a ohřevu vody, byt je vybaven plynovým kotlem, který zaručuje efektivní a ekonomické řešení těchto životních potřeb. Náklady na bydlení jsou stanoveny na 9.500,- Kč měsíčně pro jednu osobu, přičemž služby jako voda, plyn a elektřina jsou hrazeny nájemcem dle skutečné spotřeby.

Při podpisu nájemní smlouvy je nutné počítat s jednorázovým uhrazením nájmu za daný měsíc ve výši 9.500,- Kč, což je standardní postup. K tomu se připočítává vratná kauce ve výši 15.000,- Kč, která slouží jako záruka pro případné náklady na opravy poškození způsobené nájemcem. Provize ve výši 10.000,- Kč je jednorázový poplatek za zprostředkování pronájmu.

Je důležité poznamenat, že hledáme slušné a pracující nájemníky, kteří ocení kvality nabízeného bytu a budou respektovat poklidný charakter domu a jeho okolí.

V neposlední řadě si pronajímající vyhrazuje právo vybrat nájemce na základě kritérií, která si sám stanoví, aby zajistil, že byt bude svěřen do odpovědných rukou.

Pokud vás naše nabídka zaujala a cítíte, že byt 2+1 o velikosti 48 m v klidné lokalitě s lesním okolím by mohl být vaším novým domovem, neváhejte nás kontaktovat pro další informace nebo pro sjednání prohlídky.





Základní info

Umístění: Klidná část obce
Typ objektu: Řadový
Konstrukce: Cihlová
Adresa: Čsl. armády, Hamr, Litvínov, Most
Cena obsahuje s provizí RK

Plochy

Plocha balkónu: 2m2
Plocha sklepa: 4m2

Počty místností, umístění

Patro, podlaží: 3. podlaží
Počet NP: 2
Typ objektu: patrový

Vybavení objektu

Sklep, Balkon

Další údaje

Telekomunikace:

Internet

Typ vytápění objektu:

Ústrední plynové

Máte otázku?

Kde inzerujeme?