Evidenční číslo: MR11682
Typ: Řadový
Adresa: Školní, Loučná, Lom, Most
Cena: Info v RK
Info v RK

Nemovitosti

Popis nemovitosti

V rámci naší nabídky nemovitostí bychom rádi představili jedinečnou příležitost k nákupu garáže. Tato garáž se nachází v Lomu, což je považováno za klidnou a pohodovou část města. Je to ideální místo pro ty, kteří vyhledávají místa s malou hustotou obyvatel a minimem hluku. Konkrétně se garáž nachází v ulici Školní pod evidenčním číslem 124.

Touto ulicí se prochází většinou jen místní obyvatelé, což zaručuje minimální provoz a zajišťuje klidnou atmosféru. Je to místo, kde můžete nechat své vozidlo bez obav z přílišného hluku, znečištění nebo rušivých prvků. Navíc je toto místo snadno dostupné z hlavních dopravních tras, což umožňuje rychlý a snadný přístup.

Co se týče samotné garáže, její výměr je 22 metrů čtverečních. Tento prostor je dostatečně velký pro většinu standardních vozidel a stále zde zbývá dostatek místa pro další skladovací potřeby. Můžete zde skladovat zahradnické nástroje, sportovní vybavení nebo jakékoliv další věci, které potřebujete mít po ruce, ale nechcete je nechávat ve svém domě.

Garáž je v hezkém, udržovaném stavu. Její stavba je pevná a bezpečná, poskytující ideální útočiště pro vaše vozidlo nebo cenný majetek. Je zřejmé, že předchozí vlastník se o tuto garáž řádně staral a udržoval ji v co nejlepším stavu.

Důležitou vlastností této garáže je možnost připojení elektřiny. To jí dodává další užitnou hodnotu, protože umožňuje vytvářet osvětlení, používat elektrické nástroje nebo nabíjet vaše elektrické vozidlo. Tato funkce z ní činí nejen skladovací prostor, ale také multifunkční pracoviště, pokud je to potřeba.

Vzhledem ke všem těmto vlastnostem je tato garáž ideální volbou pro každého, kdo hledá klidné a bezpečné místo pro své vozidlo nebo další skladovací potřeby.

Základní info

Umístění: Klidná část obce
Typ objektu: Řadový
Konstrukce: Cihlová
Adresa: Školní, Loučná, Lom, Most
Cena obsahuje s provizí RK

Počty místností, umístění

Typ objektu: 1. podlaží

Máte otázku?

Kde inzerujeme?